.
مصاحبه اختصاصی با مهندس مجید مردانی شهری رتبه 2 مهندسی صنایع- مهندسی صنایع
زبان عمومی و تخصصی |
تحقیق در عملیات 1و2 |
تئوری احتمال و آمار مهندسی |
دروس تخصصی |
معدل |
رتبه صنایع |
رتبه مالی |
45.56 |
71.67 |
53.3 |
58.33 |
16.87 |
2 |
2 |

1 . کمی خود را معرفی کنید.
من مجید مردانی شهری هستم.پس از گذراندن مقاطع تحصیلی ابتدایی،راهنمایی و دبیرستان در شهرستان زادگاهم،گناباد، درکنکور سال 1387موفق به کسب رتبه 251 شدم.با قبولی در رشته مهندسی صنایع دانشگاه شریف مدت حدودا4سال را در تهران زندگی کردم. در سال آخر کارشناسی ،در کنکور ارشد شرکت کرده و موفق به کسب رتبه 2 شدم. الان هم در خدمت شما هستم!
2 . تاریخ دقیق شروع درس خواندن برای کنکور ارشد را به یاد دارید؟ کمی توضیح دهید.
من دقیقا از ابتدای مهر شروع به درس خواندن برای کنکور کردم.البته از اواسط شهریور مطالعه زبان را شروع کرده بودم.و همچنین به طور متوسط به ازای هر 4هفته درس خواندن یک هفته استراحت میکردم که بسیار مفید بود.
3 . از روزی که درس خواندن را شروع کردید را تا روز کنکور به بازه های 2 ماهه تبدیل کنید و بگویید در هر بازه روزانه چقدر درس می خواندید؟
در مهر و آبان به طور متوسط 5تا6ساعت در روز مطالعه داشتم.در ماههای اذر و دی بین 6تا7ساعت مطالعه داشتم و در ماه آخر حداکثر 6ساعت در روز مطاله داشتم.البته این ساعت ها به طورمتوسط بود و همانطور که در سوال قبل گفتم در مقاطعی از زمان هیچگونه مطالعه ای نداشتم
4 .وضعیت تحصیلی خود را در دوران دبیرستان شرح دهید؟
اوج کار من در دبیرستان در سال سوم و امتحان های نهایی بود که توانستم با معدل 19.65 از این مرحله عبور کنم.در بقیه سال ها خیلی به خودم فشار نمیاوردم!!
5 . قبل از ورود به دانشگاه برای لیسانس از رشتتون شناخت داشتید؟ آیا واقعا با علاقه وارد شدید؟ و اگر نه آیا در دوران لیسانس به رشتتون علاقمند شدید؟
در واقع شناخت زیادی در مورد مهندسی صنایع نداشتم و با توجه به مشاوره هایی که گرفتم این رشته را هم جزو رشته های انتخابی قرار دادم. در سالی که ما کنکور داشتیم قانون بومیسازی اجرا شد و اجرای این قانون باعث شد که در عین ناباوری(!) من در رشته صنایع پذیرفته شوم.در ابتدا علاقه زیادی به این رشته نداشتم ولی بعد از چند سالی که در این رشته درس میخوانم واقعا به آن علاقه مند شدهام.
6 . تفاوت آزمون کارشناسی با آزمون کارشناسی ارشد چیست؟
ازمون کارشناسی با ابهت تر از آزمون ارشد است و امید برای گرفتن رتبه های خوب کمتر است در حالی که در ازمون ارشد استرس کمتر و امید بیشتر است.
7 . آیا در آزمون های پژوهش هم شرکت کرده بودید؟ (سطح سوالات چگونه بود و شباهت آنها به کنکور واقعی چقدر بود؟)چه مزیتی برای شما داشت؟
در بعضی موارد شباهت های زیادی با سوالات کنکور داشت ولی بیشترین مزیتی که این آزمون ها برای من داشت کمک به برگشتن به جو آزمون و تستزنی در زمان کوتاه بود. بالابردن توانایی برای تنظیم زمان تخصیصی به هر درس در آزمون نیز یکی دیگر از کمک های این آزمون ها به من بود.
8 . از شیوه درس خواندنتان بگویید؟
من 6هفته اول را به یادگیری اولیه دروس اختصاص دادم.در این زمان بیشتر به صورت مفهومی و عمقی به مطالعه کتابها پرداختم.در ماههای بعدی به صورت مستمر درسها را مرور و تست های مربوط به هر بخش را میزدم.البته در 4-5هفته مانده به کنکور تست های کنکورهای سالهای قبل را میزدم.
در شروع مطالعه برای کنکور بیشتر درس میخواندم و هرچه بیشتر به کنکور نزدیک می شدیم بیشتر تست کار میکردم.من از روش های معمولی برای تست زنی استفاده میکردم.
9 . داوطلبان امسال برای موفقیت در کنکور بر روی چه کتابهایی تمرکز کنند؟
در بعضی دروس منابع واضح است مثل دروس امار و احتمال و تحقیق در عملیات.ولی در مورد دروسی که به تازگی به کنکور اضافه شده اند من برای شروع مطالعه کتاب های مرجع را پیشنهاد میکنم.البته باید دقت کرد که بیشتر قسمتهای این کتاب ها مدنظر طراحان کنکور نیستند.
10 . چرا تصمیم گرفتید کنکور کارشناسی ارشد بدهید؟
با توجه به اهدافی که دارم باید مدارک بالاتر تحصیلی را بدست بیاورم
11 . درس خاصی بود که تا روز کنکور شما را اذیت کند؟ و آیا در درس خاصی ضعف داشتید؟ اگر داشتید با آن چه کردید؟
به جز زبان که نیاز به زمان طولانی برای مطالعه دارد در بقیه دروس مشکل خاصی وجود نداشت.
12. روزهایی که فشار کنکور به اندازه بود که واقعا احساس می کردید که دیگر نمی توانید چه می کردید؟
چند ساعت یا حتی چند روز استراحت میکردم. بعضی وقت ها شهرستان میرفتم. نقش خانواده در وحیه دادن واقعا عالی بود.
13. آیا کاری هست که از انجام ندادن آن پشیمان باشید؟ آیا کاری هست که از انجام آن پشیمان باشید؟ کمی توضیح دهید.
نه.شاید بعضی وقت ها فکر میکردم موقع خواندن برای کنکور چند روز استراحت اشتباه است ولی الان میفهمم که این استراحت ها هم لازم است.
14. کتابها و منابع اصلی شما کدام ها بودند؟
کتاب های آمارواحتمال استاد ایوزیان،تحقیق در عملیات استاد زاهدی سرشت،کنترل پروژه دکتر سبزه پرور، اقتصادمهندسی استاد امیری ،کنترل موجودی و طرح ریزی مدرسان شریف و کنترل کیفیت مونتگومری
15. انگیزه شما برای کنکور چه بود؟
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بلافاصله بعد از مقطع کارشناسی.
16. اگر زمان به عقب بازگردد و دوباره بخواهید موسسه ای را برای کنکور انتخاب کنید البته با اطلاعاتی که الان کسب کردید باز هم پژوهش انتخاب شما بود؟
مسلما، این دفعه از کلاس های موسسه هم استفاده میکردم.
17. تفریحات شما در دوران کنکور چه بود؟
ورزش مخصوصا شنا تاثیر زیادی در تغییر حالت روحی من داشت. فوتبال های تلویزیون رو هم از دست نمیدادم!
18. آیا روز شروع درس خواندن برای کنکور رتبه ای را برای خود متصور بودید؟ قبل از روز کنکور فکر می کردید که چه رتبه ای کسب می کنید؟
در روز شروع درس خواندن رتبه تک رقمی را هدف قرار داده بودم ولی قبل از کنکور رتبه ی خودم رو بین 8تا 15 تصور میکردم!!
19. چه کسی در مسیر کنکور شما بیشترین تاثیر را روی شما داشت؟
نقش روحیه دادن و افزایش اعتمادبه نفس و کاهش استرس در این مسیر بسیار مهم بود و در این راه مادرم خیلی به من کمک کرد.
20. برنامه ریزی شخصی شما با برنامه های پژوهش هماهنگ بود؟ توضیح دهید.
من معمولا جلوتر از برنامه های پژوهش حرکت میکردم که البته دلیل این کار نحوه درسخواندن من بود ولی به نظر من حرکت در چاچوب برنامه های پژوهش برای داوطلبان مناسب است.
21. از ایام انتظار برای نتایج کنکور بگویید؟
یکی دو ماه اول بد نبود ولی بعد از ان به طور معمول نشانه هایی از اضطراب در من به وجود آمده بود که فکر میکنم عادی بود. در مجموع مهمترین نکته در این مواقع توکل بر خداست که همه استرس ها را از انسان دور میکند.